مديرکل دامپزشکي چهارمحال و بختياري گفت: در حال حاضر بيش از ۳ هزار و ۱۵ رستوران، کبابي و طباخي غذا در استان وجود دارد که نظارت بر آنها توسط تعداد کم نيروهاي اداري امکانپذير نيست و لازمه آن استفاده از بخش خصوصي است.

به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، عبدالمحمد نجاتي مديرکل دامپزشکي چهارمحال و بختياري در گفتوگو با
جهانبين نيوز با بيان اينکه مردم به اعتبار نظارتهاي دامپزشکي از غذاي رستورانها و طباخيها استفاده ميکنند اظهار کرد: حضور مسؤولان فني بهداشتي دامپزشکي جهت نظارت بر رستورانها، طباخيها، کبابيها و ... در چهارمحال و بختياري با توجه به افزايش تعداد اين اماکن لازم و ضروري است.
وي ادامه داد: در حال حاضر بيش از ۳ هزار و ۱۵ رستوران، کبابي و طباخي غذا در استان وجود دارد که نظارت بر آنها توسط تعداد کم نيروهاي اداري امکانپذير نيست و لازمه آن استفاده از بخش خصوصي است.
مديرکل دامپزشکي چهارمحال و بختياري با بيان اينکه ادارهکل دامپزشکي همانند سالهاي گذشته نظارتهاي حاکميتي خود را انجام ميدهد، گفت: به دليل اينکه تعداد مراکز عرضه فراوردههاي خام دامي زياد و تعداد نيرو کم است مجبور به استفاده از بخش خصوصي هستيم
وي افزود: بايد براي هر چند واحد يک نفر دامپزشک نظارت بهداشتي دامپزشکي داشته باشند و اداره کل نيز بر عملکرد واحدها و مسؤول فني واحدها نظارت کند.
نجاتي از مردم خواست به کمک دامپزشکي بيايند و در صورتي که مورد غيربهداشتي در واحدهاي عرضه مشاهده کردند ادارهکل دامپزشکي استان را با شماره تلفن ۱۵۱۲ و يا شبکه دامپزشکي محل خود را مطلع کنند.